mandag 9. november 2009

Er alle fotballspillere tjukk i huet eller?

Har vært litt bloggtørke i det siste, men det at jeg ikke har skrevet så mye i min egen blogg betyr ikke at jeg ikke følger med på andre blogger. For om der skulle være noen tvil så gjør jeg faktisk det, jeg har en 20-30 blogger som jeg følger.
Er noe med disse hormonelle preteens rosa bloggene som fasinerer meg litt. En det har stormet litt rundt siste dagen er bloggen til en viss Fotballfrue med navn Caroline. En ung frøken som skriver om forholdsvis ubetydelige saker og er selvutnevnt sjef i motepolitiet, fint det frøken fryd. Men han der typen din, han halvprofilerte fotballspilleren Lars Kristian, tror jeg ikke stod først i køen når IQ'en ble utdelt.

Han klarte jo så fint å si at Beyonce og Mira Craig er 20 kilo overvektig, fotballspiller eller ei, selv John Arne Riise hadde sett at det der kom til å eksplodere. In your face!

Lars Kristian, har du sjekket øya dine i det siste? fjerner du 20 kilo fra denne dama kan du se rett gjennom henne...

Men igjen, all respekt dude, alle har sine preferanser, skal ikke ta livet av deg for at dette ikke er noe du tenner på...men du...Dama di ser ikke fryktelig sunn ut (beklager Caroline), i himmelens navn, jeg kan jo telle knoklene i ryggsøylen hennes........forfra...


Så lurer man kanskje på om jeg bare er en feit og bitter kjerring midt i 30-års krisa..? Kanskje jeg er det, men seriøst Lars Kristian, jeg hadde spist deg til frokost for å se ut som Beyonce....Og jeg er ingen offentlig person og kan tillate meg å si akkurat hva jeg mener, deilig!

Her er saken i Dagbladet

2 kommentarer:

  1. Saklig innlegg, frøken! Jeg har da ikke utnevnt meg selv som noe som helst.

    SvarSlett
  2. Fru, om jeg får be! Ikke for å være ufin Caroline, men er du rette personen til å belære andre om saklighet?

    SvarSlett